Για τους εραστές της καρύδας..Μικρό κέρασμα..!!!!Υλικα ..250 γρ καρυδα1 ζαχαρουχο2 βανιλιες50 γρ γαλα εβαπορε..Κακαο σκουροΚεράσι γλασε..Σε μπωλΡίχνω την καρυδαΤο ζαχαρουχο ...κρατω 2 κουταλιες..Βανιλιες κ γαλα..Ανακατευω καλα.....Βγαζω το μισό σε αλλο μπολ κ ριχνω το κακαο οσο να γινει σκούρο..Τις κουταλιες ζαχαρουχοΑν γίνει σφιχτό βάζω λιιιιιγο γαλα....Κανω μπαστούνι με βοηθεια διαφανης μεμβρανηςΒαζω στο κεντρο το κεράσι .κ κλείνω τα πλαινα..Σαν καραμέλα..Βάζω ψυγειο να δέσουν κ να σφιξουν....Ανοίγω το σκουρο σε λουριδα..κ βαζω κεντρο το λευκό..Το κλεινω κ παλι ψυγείο να δεσουνΟταν σφίξει