Γιαουρτόπιτα παραδοσιακή σιροπιασμένη. Μια εύκολη συνταγή, για ένα κλασικό και γευστικότατο γλύκισμα με το γιαούρτι να του δίνει μια υπέροχη μοναδική και ανάλαφρη γεύση. Μια συνταγή του Νικ. Τσελεμεντέ με σίγουρη επιτυχία. Δοκιμάστε το!Υλικά συνταγής Για τη γιαουρτόπιτα: 150 γρ. βούτυρο μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταψιού 1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 5 αυγά 250 γρ. γιαούρτι πλήρες 4 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για πασπάλισμα ταψιού 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι: 3 φλ.