ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΑΦΡΑΤΟ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΑΡΑΜΈΛΑ!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΝΤΑΙΦΙ:500 γρ κανταιφι πολυ καλα ανοιγμενο, 250 γρ βουτυρο λιωμενο αγελαδινο! Βουτυρωνουμε το σκευος μας 30χ28ν τοποθετουμε το κανταιφι μεσα ριχνουμε το βουτυρο το ανακατευουμε καλα να μουσκεψει το ισιωνουμε και το παταμε πολυ καλα!Το ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να κοκκινησει πολυ λιγο!Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει!! ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 3 ποτηρια νερου νερο με 3 ποτηρια νερου ζαχαρη για 4 λεπτα! Το αφηνουμε θερμοκρασια δωματιου για 5 λεπτα και σιροπιαζουμε το κανταιφι σιγα σιγα! ΚΡΕΜΑ: Βαζουμε