Συστατικά2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 450γρ. μεσαίες γαρίδες, αποφλοιωμένες και καθαρισμένες 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα 1/4 κούπας λεπτές φέτες φρέσκου βασιλικού 1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη, στραγγισμένη 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 4 φλιτζάνια μαγειρεμένα ζεστά μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού τριμμένη φέταΕκτέλεσηΖεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μέτρια-υψηλή θερμότητα. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για μισό λεπτό.