Υλικάμερίδες 3-43 φιλέτα γαλοπούλαςελαιόλαδο1 κρεμμύδι αλεσμένο στο μούλτι1 σκελίδα σκόρδο αλεσμένο μαζί με το κρεμμύδιαλάτι πιπέρι1ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί1 κουταλιά σούπας νισεστέχυμό από ένα δύο λεμόνια5 πατάτες μεγάλες κυδωνάτες κομμένεςΕκτέλεσηΒάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο,σωτάρουμε για 4 λεπτά και προσθέτουμε τα φιλέτα σωτάρουμε όλα μαζί να δούμε να σκουρίνει ,όχι να καεί το κρεμμύδι ,αμέσως τα σβήνουμε με το κρασί .Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε αλατοπίπερο και ζεστό νερό να σκεπάζει το φαγητό μας .Σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου ,αν σωθεί το ζ