Μία πραγματικά πεντανόστιμη συνταγή για το αγαπημένο μας σιροπιαστό !!!Υλικά 450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο) 300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα για το πασπάλισμα Κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 80 γρ. κορν φλάουρ 100 γρ. ζάχαρη Σιρόπι 650 γρ. ζάχαρη 480 γρ. νερό 80 γρ. γλυκόζη 30 γρ. ροδόνερο ή πορτοκαλόνερο (ανθόνερο)Με τα χέρια μας μαδάμε πολύ καλά το κανταΐφι ώστε να ξεχωρίσουν οι ίνες του και να αφρατέψει. Βάζουμε το μισό σε ταψί διαμέτρου.