Όχι, το γαλακτομπούρεκο δεν είναι «εύκολο» γλυκό, αλλά η όλη προσπάθεια και διαδικασία αξίζει να την περάσουμε για απολαύσουμε το εντυπωσιακά γευστικό αποτέλεσμα!!ΥΛΙΚΑ:1300ml γάλα360 gr. σιμιγδάλι ψιλό300gr. ζάχαρη7 κρόκους αβγών2 βανίλιες265gr. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος κομμένο σε κομμάτια100gr. βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα1 κιλό φύλλα κρούστας (2 πακέτα)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:Χτυπάμε τους κρόκους των αβγών με 200 γραμμάρια ζάχαρη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο το μείγμα.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη και τα φέρνουμε σε βρασμό.