ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ (ΦΛΟΓΕΡΑ)Τραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει μέσα του πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας. Από τα πιό νόστιμα γαλακτομπούρεκα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ!Μπορεί να γίνει η ίδια συνταγή και σε ταψί. Προτίμησα τα ατομικά γαλακτομπούρεκα (φλογέρα), γιατί έτσι τα ανασύρω μέσα από τις παιδικές μου μνήμες. Το γαλακτομπούρεκο ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά μου, και θυμάμαι που τα έφερνε στο σπίτι, μέσα στο χάρτινο κουτί με την λαδόκολλα, που συγκρατούσε το σιρόπι τους.