Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τον γαλέο1 ½ κιλό γαλέος1 φλιτζάνι λάδι½ λεμόνια½ κεφάλι σκόρδοαλάτι, πιπέριλίγη ρίγανηΓια την σκορδαλιά1 κιλο πατάτες4-5σκελιδες σκόρδο ανάλογα τα γούστα1 ποτήρι λαδί1 κουταλιά του γλυκού αλάτιΑπό 3 λεμόνια τον χυμό τους¾ ποτηριού νερό
Ταιριάζει απίστευτα με σκορδαλιά για την ημέρα του Ευαγγελισμού
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
1
read more