Υλικά 1 Φλυτζάνι του τσαγιού αμυγδαλόψυχα 1 φλυτζάνι του τσαγιού φρέσκο βούτυροη βιτάμ2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη6 αυγά3 1\2 φλυτζάνια αλεύρι σκληρό2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέκιν πάουντερ1 \2 κουταλάκι γλυκού αλάτι1 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα ΕκτέλεσηZεματάτε την αμυγδαλόψιχα.Tην ξεφλουδίζετε και μετά την ψιλοκόβετε στο μπλέντερ ΄χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε λίγη λίγη την ζάχαρη,προσθέτετε ένα ένα τα κροκάδια μόνο των αυγών ,κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με το μπέκιν πάουντερ και το αλάτι και το ρίχνετε στο μίγμα βουτύρου διαδοχικά με το γάλα ενώ ανακατεύετε ελαφρά.Χτυπάτε τα ασπράδια