ΑΦΡΑΤΗ ΦΟΚΑΤΣΑΑκόμη μία συνταγή γιά φοκάτσα, με υπέροχη, αφράτη ψίχα και τραγανή κόρα!Το μυστικό γιά την αφράτη ζύμη είναι βέβαια το γάλα; έχουμε ξαναμιλήσει γι΄αυτού του είδους την ζύμη στα ψωμάκια γιά χάμπουργκερ. Σήμερα όμως θα την απολαύσουμε σε φοκάτσια!Με τις δόσεις της συνταγής, μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη φοκάτσα, 2 μικρότερες (όπως έκανα εγώ) αλλά και μικρά φοκατσάκια, τα οποία είναι τέλεια για μπουφέ! Γιά την γαρνιτούρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά, ανάλογα με το γούστο σας, τα διαθέσιμα υλικά και την έμπνευση της στιγμής!