Jump to Navigation

Αφράτα πιροσκί με γέμιση ότι μας αρέσει -Εδώ με πατάτα !!!

up
423 users have voted.
Αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας !!!Υλικά για 30 πιροσκί:Για τη ζύμη: 600γρ. αλεύρι γ.οχ., 150ml γάλα χλιαρό, 150ml νερό χλιαρό,  αυγό μεσαίο, 40γρ. βούτυρο, 1/2 φλ.κ. σπορέλαιο, 1 φακελάκι μαγιά, 1 κ.γ. αλάτι, 1 κ.γ. ζάχαρηΓια τη γέμιση: 1 κιλό πατάτες βραστές, 1 κρεμμύδι μέτριο, 3 κ.σ. κεφαλοτύρι, 1 κ.γ. ρίγανη, 1 κ.γ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για εύκολο και πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
403 users have voted.
 Χωριάτικο Ψωμί Εύκολο Αφράτο και Πεντανόστιμο !!!Συνταγή για εύκολο και πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί!!!Υλικά:500 γρ. δυνατό αλεύρι7 γρ. μαγιά στιγμής1,5 κ.γ. αλάτι2 κ.γ. ξίδι315 γρ.

ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ! Συνταγή για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ στο Air Fryer !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
444 users have voted.
ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ! Συνταγή για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ στο Air Fryer - Air Fryer Sausage Rolls!!!Συνταγή για πεντανόστιμα Λουκανικοπιτάκια στο Air Fryer Χωρίς μίξερ! Ένα γρήγορο σνακ που ειδικά τα παιδιά σας θα λατρέψουν!Υλικά:300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει100 γρ. γάλα100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%100 γρ. ηλιέλαιο1 κ.γ.

Το πιο εύκολο και αφράτο σπιτικό ψωμί του ΤΟΣΤ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
462 users have voted.
ΣΥΝΤΑΓΗ για Αφράτο Ψωμί του ΤΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ!!!Συνταγή για το πιο εύκολο και αφράτο σπιτικό ψωμί του ΤΟΣΤ! Δε θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά από έξω!Υλικά:540 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.3 κ.σ. ζάχαρη1,5 κ.γ. αλάτι170 γρ. γάλα, κρύο180 γρ. νερό75 γρ. ηλιέλαιο14 γρ.

Τηγανοψωμα!!! Δοκιμάστε τα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
504 users have voted.
Τηγανοψωμα!!! Μία συνταγή με πολύ μεράκι!!

Από τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
247 users have voted.
  Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι


Main menu 2

1 | by Dr. Radut