Αυτά τά Μπακλαβαδακια βουτύρου με Αιγίνης θα τα λατρέψετε λέμε!!!!Υλικάγια ταψί 30αρι500 γρ.φυλλο βυρητου200 γρ.φυστικι Αιγίνης1 κουταλάκι κανέλαμισό κουταλάκι γαρύφαλλο1 βανίλια250 γρ.βουτυροΣιρόπι700 ζάχαρη2 ποτήρια νερο2 κουταλιές γλυκόζη2 κουταλιές μέλι2 βανίλιες1 ξύλο κανέλαςφλούδα πορτοκαλιούφλούδα λεμονιούτο σιρόπι το βράζουμε 8 λεπτάψησιμο 1 ώρα πάνω κάτω εστία στους 150-160 βαθμούς,αν χρειαστεί στο τέλος δυναμώσετε λίγο το φούρνο να πάρει ωραίο χρώμα.Σιροπι κρύο μπακλαβάς ζεστός , αφήνουμε να κρυώσει.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://m.youtube.com/watch?v=idkFEey8ZBA&feature=sha