ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΠοση νοστιμια μπορει να κρυβει ενα πιατο που φτιαχνεται με δυο υλικα? Ολοφρεσκα αυγουλακια και μοσχομυριστος παστουρμας, μπερδευονται μαζι στο τηγανι και η κουζινα γεμιζει αρωματα Ανατολης! Οι Τουρκοι προτεινουν αυτο το πιατο για το πρωϊνο (pastirmali yumurta), ως μια καθαρα ανατολιτικη εκδοχη του ham & eggs. Ομολογω οτι δεν θα το τολμουσα! Εμεις το απολαυσαμε ως ενα γρηγορο μεσημεριανο, συνοδευμενο απο φρεσκο χωριατικο ψωμακι και δροσερη σαλατουλα.