Jump to Navigation

Αυγά μάτια special στο φούρνο

up
432 users have voted.
Γεια σας φίλοι μου!!!! Σας έχω κάτι πολύ πρακτικό και υγιεινό για σήμερα!!! Απολαύστε τα μελάτα αυγουλάκια σας όχι τηγανητά, αλλά φουρνιστά για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα!!! Μαγειρεύονται υπέροχα στο φούρνο παρέα με πατάτες και μερικά ακόμα υλικά....!!! Διάβαζα από παλιά ότι τα αυγά ψήνονται στο φούρνο και γίνονται μελάτα αλλά δεν είχα επιχειρήσει να τα φτιάξω. Τώτα το επεδίωξα, πέτυχε, άρεσε και τώρα σας προτείνω να τα δοκιμάσετε κι εσείς!!!Για 3 άτομα χρειαζόμαστε:3-4 αυγά 2 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 4-5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα1 φλιτζ.τσ. κίτρινα τυριά τριμμένα 3 κουτ.σ. κέτσαπ1 κουτ.σ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΡΕ | ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
96 users have voted.
ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΡΕ | ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗΜε την έλευση της νέας χρονιάς, σκέφθηκα να ξεκινήσω μια ενότητα με βασικές συνταγές, βελτιωμένες με σκοπό να βοηθήσω τους νέους μάγειρες και μαγείρισσες.Τι καλύτερο για ξεκίνημα από ένα πετυχημένο, φουσκωτό, καμαρωτό κέικ "μαρμπρέ.."; Πιστέψτε με η γεύση και η υφή του θα σας πείσει για την επιτυχία του!

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
207 users have voted.
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΥπέροχα, εύκολα τρουφάκια αφιερωμένα σε όλα τα παιδιά για καλό ξεκίνημα στη νέα σχολική χρονιά!!! Ιδανικό μικρό κέρασμα για κάθε περίσταση...Υλικά:1 κι 1/3 πακέτου μπισκότα σοκολάτας / κλασικά πτι-μπερ1 πλάκα φυτικό βούτυρο ή μισό-μισό με ζωικό 3 κουταλιές της σούπας κακάο κλασικό 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική 1 κουταλάκι σπιτικό λικέρ ή κονιάκ (προαιρετικά)1 κάψουλ

ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
249 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟΚαλό κι ευλογημένο μήνα φίλοι μου!Ας υποδεχτούμε τον Ιούνιο με ένα εύκολο μαμαδίστικο γλυκάκι για όλες τις περιστάσεις!

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
815 users have voted.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠΠατάτες τηγανητές αρωματικές σαν τις γνωστές προτηγανισμένες του εμπορίου πολύ έχουμε αδυναμία για τα μπαχαρικά τους. Σήμερα όμως θα σας δείξω πως φτιάχνω τις δικές μου φρέσκες αρωματικές πατάτες που συνοδεύουν όλα τα κρεατικά ή τρώγονται ακόμη και μόνες τους με το ντιπ. Υλικά για 2 άτομα: 2 μεγάλες πατάτες φρέσκιες για τηγάνι1 κουτ.γλ.

ΠΑΣΤΑ KISS

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
775 users have voted.
 ΠΑΣΤΑ KISS Είτε πιστεύετε είτε όχι στην παγκόσμια για τη γιορτή της αγάπης, ΠΙΣΤΕΨΤΕ με τουλάχιστον το γλυκό που σας προτείνω για την ημέρα εκείνη είναι ένας μοναδικός...έρωτας!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut