Jump to Navigation

Αρωματικό, Αφράτο, Ζουμερό και Μυρωδάτο Κέικ Βερίκοκο !!!

up
17 users have voted.
 Κέικ Βερίκοκο με ολόκληρο Φρούτο και Γλάσο Βερίκοκο!!! Ενα εκπληκτικό, Αρωματικό, Αφράτο, Ζουμερό και Μυρωδάτο Κέικ που θα λατρέψετε. Γίνετε με πολτό από φρέσκα Βερίκοκα και παίρνει όλο το άρωμα τους.Συνοδεύετε  με υπέροχο γλάσο Βερίκοκο .
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
8 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ

Σπέσιαλ Καρυδόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
182 users have voted.
 Σπέσιαλ Καρυδόπιτα... Η Απόλυτη Καρυδόπιτα αγγίζει τα όρια της τελειότητας. Η αφράτη ζύμη αγκαλιάζει τρυφερά τον πλούσιο καρυδάτο πυρήνα, σιγοβρασμένο σε σιρόπι με άρωμα κανέλας και λεμονιού.Η καρυδόπιτα δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά, σιροπιαστά γλυκά.

Σοκολατόπιτα εύκολη και ζουμερή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Συνταγή για την πιο εύκολη και ζουμερή σοκολατόπιτα!Υλικά:-6 κρόκοι-200 γρ. ζάχαρη-100 γρ. Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ σε θερμοκρασία δωματίου-50 γρ. κακάο-120 γρ. ινδοκάρυδο-1 πρέζα αλάτι-1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ-6 ασπράδια-100 γρ. κουβερτούρα-50 γρ.

Σταφιδόψωμο Φόρμας Ονειρικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
182 users have voted.
 Θέλετε το πιο Αρωματικό, Αφράτο σαν Βαμβάκι Σταφιδόψωμο Φόρμας;Ορίστε Λοιπόν, αυτή είναι η Συνταγή που ψάχνετε. Σταφιδόψωμο Φόρμας Ονειρικό γεμάτο Αρώματα και Γεύση με τις Σταφίδες στο εσωτερικό διασκορπισμένες παντού με την ιδιαίτερη τεχνική που κάνουμε,Αφράτο πραγματικά σαν Βαμβάκι για ημέρες.

Κέικ Πορτοκαλιού με επικάλυψη λευκή σοκολάτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
219 users have voted.
Το πιο εύκολο αφράτο Κέικ  Πορτοκαλιού με επικάλυψη λευκή σοκολάτα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ΣΥΝΤΑΓΗ               Υλικά:5 αυγά,1 και 1/2ποτηρι ζάχαρη,1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού,1 ποτήρι καλαμποκελαιο,480 γρ αλεύρι,1 φακ.μπεικιν,1 βανίλια,1 κ γ.ξυσμα πορτοκαλιού!  Εκτέλεση:Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη!Ρίχνω τον χυμό και το λάδι!Ανακατεύω σε ένα μπολ το αλεύρι-μπεικιν-βανιλια και το ρίχνω σιγα_σιγα στο μείγ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut