Υλικά5 μπανάνες 1 κουβερτούρα γάλακτος -η μαύρη σοκολάτα κατά προτίμηση1 πρέζα αλάτι1 κουτ.γλυκού μπέικιν πάουντερ1 πρέζα κανέλα1 γεμάτη κουταλιά σούπας βούτυρο3 κουτ.σούπας καστανή ζάχαρη300 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμ ζάχαρη για το καραμέλωμα100 γραμ ζάχαρη για την ζύμη250 γραμ βούτυρο για την ζύμη ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τις μπανάνες,τις κόβουμε στην μέση και μετά τις χωρίζουμε στην μέση κατά μήκος.Δηλαδή με μία μπανάνα φτιάχνουμε 4 κομμάτια .Ρίχνουμε σε τηγάνι την μισή από την ζάχαρη το βάζουμε στην φωτιά και τοποθετούμε στην σειρά τις μπανάνες να τις καραμελώσουμε .Μόλις χρυσαφί