Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το ντρέσινγκ2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού3/4 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο3 πρέζες αλάτιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΓια τη σαλάτα1 ραντίτσιο ψιλοκομμένο60 γραμμάρια ανάμεικτη σαλάτα (σπανάκι, μαρούλι, λόλα πράσινη)1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες3/4 φλιτζάνι ψημένα καρύδια χοντροκομμένα1/2 φλιτζάνι σπόρους ρόδι85 γραμμάρια τυρί gorgonzola θρυμματισμένο