ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINOΥπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη μια συνταγή απο τον Luca Montersino, που αποδεικνύει πως όταν είναι κάποιος μεγάλος σέφ, μπορεί με 4 υλικά να φτιάξει ένα αριστούργημα!Δεν περιέχει βούτυρο ή λάδι, δεν έχει αλεύρι και επομένως είναι και χωρίς γλουτένη. Αν δεν έχετε πικραμύγδαλα, χρησιμοποιήστε απλά εσσάνς πικραμύγδαλο.