Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια (προαιρετικά)1 φύλλο δάφνης1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριαλάτι1 συσκευασία κατεψυγμένες αγκινάρες καρδιές1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο3 ντομάτες τριμμένες στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή ψιλοκομμένες
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας