Ένα απίστευτο κεΐκ με κρέμα πατισερι που λιώνει στο στόμα !!!ΥΛΙΚΑ3 αυγά180γρ ζάχαρη150γρ σπορέλαιο100γρ γιαούρτι στραγγιστό240γρ αλεύρι40γρ κακαο8γρ μπεϊκιν παουντερ2γρ σόδαΒανίλια Λίγο αλάτι ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ300μλ γάλα1 αυγό80γρ ζάχαρη30γρ κορν φλάουρ25γρ βούτυροΒανίλια ΕΚΤΕΛΕΣΗΠρώτα φτιάχνουμε τη κρέμα. Απλά ανακατευουμε όλα τα υλικά και βράζουμε σε μία κατσαρόλα μέχρι να πήξει. Την αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει. Την βάζουμε στο κορνέ και αφήνουμε στην άκρη..Χτυπαμε αυγά με ζάχαρη όχι πολύ. Προσθέτουμε με τη σειρά ολα τα υπόλοιπα υλικά.