ΥλικάΓέμιση500 γραμ.κιμά3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα2 καρότα τριμμένα στο τρίφτη7 κουταίες σούπας ελαιόλαδο1/2 ποτήρι του ΄νερού κρασί λευκό1 χούφτα κεφαλογραβιέρα τριμμένηΖύμη500 γραμ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 φακελάκια ξερή μαγιά1 κουταλιά σούπας κοφτή αλάτι1 κουταλιά σούπας ζάχαρηχλιαρό νερόΛάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεσηΚιμάς Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά μαζί τα σοτάρουμε πατώντας τον κιμά με ξύλινη σπάτουλα να γίνει σπυρωτός περίπου 10 λεπτά.Προσθέτουμε και το τριμμένο καρότο κι ανακατεύουμε Σβήνουμε με κρασί και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί Προσθέτουμ