Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τη σαλάτα3 φέτες ψωμί2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο2 μικρά μαρούλια1 μικρή χούφτα από άγρια ρόκα100 γραμμάρια ραπανάκια, κομμένα σε φέτες20 μαύρες ελιές2 αυγά βραστά80 γραμμάρια αλαντικό μπρεζάολα, κομμένο σε λεπτές φέτες2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάναΓια το ντρέσινγκ4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασίαλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1 σκελίδα σκόρδο
Λαχταριστή με ξεχωριστή γεύση με καταγωγή από τη Βόρεια Ιταλία