Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη σαλάτα340 γραμμάρια ψωμί τσιαπάτα, κομμένη σε κομμάτια 1 ½ εκ¾ του φλιτζανιού ελαιόλαδοαλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι280 γραμμάρια πανσέτα, κομμένη σε 2 λωρίδες2 κρεμμυδάκια λευκά κομμένα σε λεπτές φέτες5 φλιτζάνια ρόκα½ φλιτζάνι καρύδια, ελαφρά ψημένα½ φλιτζάνι αποξηραμένα cranberriesΓια το ντρέσινγκ¼ φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί1 ½ κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο θυμάρι½ κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο1 κουταλιά της σούπας μέλι