Τα πιο αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας!!!Υλικά για 30 πιροσκί:για τη ζύμη:600γρ. αλεύρι γ.οχ.150ml γάλα χλιαρό150ml νερό χλιαρό1 αυγό μεσαίο40γρ. βούτυρο1/2 φλ.κ. σπορέλαιο1 φακελάκι μαγιά1 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. ζάχαρηγια τη γέμιση:1 κιλό πατάτες βραστές1 κρεμμύδι μέτριο3 κ.σ. κεφαλοτύρι1 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ. πάπρικα γλυκιάαλάτι & πιπέριΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=QiOesC7H6Fo&t=31s