Υλικά:
Για 2-4 άτομα7 αγκινάρες καθαρισμένες6 μπριζόλες χοιρινές6 καρότα ( κομμένα σε μπαστουνάκια)1 κόκκινη πιπεριά( κομμένη σε χοντρά κομμάτια)1 κίτρινη πιπεριά ( κομμένη σε χοντρά κομμάτια)Δενδρολίβανο ψιλοκομμένο10 σκελίδες σκόρδοΘυμάρι ( φρέσκο)10 μανιτάρια ( κομμένα στα τέσσερα)15 φρέσκα κρεμμυδάκια (ολόκληρα)Σέλερι ( μερικά κλαριά κομμένα σε μπαστουνάκια)ΕλαιόλαδοΑλάτιΜαύρο πιπέριΆσπρο πιπέριΚόκκινο πιπερι
Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε νερό που βράζει μαζί με λίγο αλάτι για δέκα λεπτά.