Ρύζι τηγανητό Κινέζικο - 炒飯Περιοχή της Καντόνα – (Guangzhou στην Νότια Κίνα) 廣州 * Καντόνα, εκ του Πορτογαλικού : Cantão - το 1514 πρώτοι Ευρωπαίοι έφθασαν εκεί οι Πορτογάλοι παλαιά (214 π.
Noodles με κοτόπουλο, μοσχάρι, αυγό, λαχανικάΑν σας αρέσει το Ασιατικό φαγητό, μην διστάζετε, είναι εύκολο σαν παιχνίδι !Αρχίζω αυτήν τη συνταγή κάπως ανορθόδοξα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στα σπίτια και στις κουζίνες και απλά την περιγράφουμε ως έχει...Μου είχε λοιπόν περισσέψει από την προηγούμενη μέρα ένα μεγάλο, ψημένο σουβλάκι κοτόπουλου και ένα ψημένο μικρό κομμάτι από μοσχαρίσια μπρι
κροκέτες ψαριού.τις προάλλες , με φίλεψαν δυό μεγαλούτσικα ψάρια . τα έψησα στη σχάρα . ήταν ψάρια διαφορετικά μεταξύ τους, δεν ξέρω τι λογιώ ήσαν, δεν έχω καμιά ειδικότητα στα ψάρια, ήσαν όμως φρεσκότατα και νόστιμα . το ζήτημα είναι ότι μου περίσσεψε φαγητό...ε, το έχουμε πει, στις μέρες μας τίποτα δεν πάει χαμένο !
το Αραβικό Χούμους !photos ερασι τέχνηςτο καλό αυτό πιάτο, με βάση τα βρασμένα ρεβύθια,έχει αρχική προέλευση στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως ο Λίβανος και η Συρία.φυσικά, έχει πιά γίνει αγαπητό σε πολλούς τόπους και η βασική παρασκευή του είναι κλασική.γιά το ΧΟΥΜΟΥΣχρειαζόμαστε μία κούπα βρασμένα ρεβύθια (περίπου στο μισό κιλό)το χυμό δυό λεμονιών2 σκελίδες σκόρδοδύο γεμάτες κουταλιές της
Quiche ! photos ερασι τέχνηςθα μπορούσαμε φυσικά, να την ονομάσουμε τάρτα !ας διατηρήσουμε όμως την ονομασία την originale, αυτή της quiche,που όμως δεν είναι μία quiche Lorraine!η quiche Lorraine, παλιά παραδοσιακή συνταγή, γίνεται όχι όπως - όπως, όχι δηλαδή με υλικά διάφορα, αλλά έχει έναν αυστηρό τρόπο παρασκευής, ζύμη αυτή, υλικά αυτά, τάρτα με πρωτόκολλο δίχως παρασπονδίες και &a