ΥΛΙΚΑ2μπιφτεκια που μας εμειναν απο την προηγουμενη μερα1ντοματα ψιλοκομμενηλιγη πρασινη πιπερια κομμενη σε καρεδακιαλιγο τυρι τριμμενο κιτρινοφετα χοτροκομμενη λιγηελαιολαδοΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ1κουταλια τησ σουπας κετσαπ1κουταλια της σουπας μουσταρδααλατι,πιπερι,ριγανη και θυμαριΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ1/2κουπα χλιαρο νεροριγανη μια πρεζααλατιξυδι μια κουταλια του γλυκουελαιολαδο μια κουταλια του γλυκουαλευρι οσο παρειΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΦτιαχνουμε την ζυμη,βαζουμε το νερο,το ξυδι,το αλατι,την ριγανη και το ελαιολαδο.Ανακατευουμε και στην συνεχεια λιγο λιγο αλευρι μεχρι να πετυχουμε μια μαλακη ζυμη ευπλαστη.Την αφηνο