Υλικά500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο1 αυγό2 κουταλιές σούπας μηλόξιδο6 φρυγανιές απλές πχ elite2 κουταλιές σούπας μπέκιν πάουντερλίγη ρίγανη ,η δυόσμο,η μαιντανό ανάλογα τι προτιμάτε2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και πιπέριΕκτέλεσηΒάζουμε στο μπώλ όλα τα υλικά τις φρυγανιές τις μουλιάζουμε λίγο σε νερό και αφού τις στύψουμε καλά τις προσθέτουμε μέσα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και ζυμώνουμε τουλάχιστον για 5-10 λεπτά είναι κι αυτό ένα σύν για πιό ωραία μπιφτέκια .Τα αφήνουμε για ένα τεταρτάκι στο ψυγείο .Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και βάζουμε το ειδικό μαντεμένιο αντικολητικό τηγάνι που βλέπετε ν