Παγωτό Σικάγο (Chicago) όπως το τρώγαμε παλιά-χωρίς Παγωτόμηχανή !!!Ενα εκπληκτικό πανεύκολο, βελούδινο και ακαταμάχητα σοκολατένιο παγωτό Ονειρικό με εναλλαγή γεύσεων!!
Θέλετε την Συνταγή για το Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι;; Εδώ Λοιπόν Σταματήστε!Επαγγελματική Συνταγή για το Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι με ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, χωρίς Ζαχαρούχο με Παραδοσιακά Υλικά που του δίνουν την πιο πλούσια και Γεμάτη Γεύση, Συνταγή από Γαλακτοπωλείο με παράδοση ετών!!..Αυθεντικό Παγωτό Καϊμάκι !!!560 γρ Γάλα Πρόβειο ή Αγελαδινό560 γρ Κρέμα Γάλακτος 35 %3 Δάκρυα Μαστίχας Χίου Τριμμένα25
Το Λατρεμένο Μωσαϊκό ή Κορμό το γνωρίζετε, το Παγωτό Μωσαϊκό όμως;;; Ορίστε Λοιπόν!Ενα Εκπληκτικό Μωσαϊκό στην Παγωμένη εκδοχή του, Πεντανόστιμο απλά, Πανεύκολο με λίγα υλικά,δεν γίνεται πέτρα, δεν πανιάζει στην Κατάψυξη και πραγματικά θυμίζει Παρφέ Σοκολάτας.
ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΟΥΡΤΑ ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΤΟ!!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΟΡΜΟΥ:2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,250 γραμμαρια βουτυρο,200 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,6 κουταλιες της σουπας κακαο,4 κουταλιες της σουπας κονιακ,200 γραμμαρια.ψιλοκομμενο καρυδι,200 ml γαλα!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ την αχνη ζαχαρη ,το βουτυρο μαλακο,και το κακαο και τα δουλευουμε με το χερι!Ριχνουμε το κονιακ τα καρυδια και σπαμε μεσα τα μπισκοτα