Το ρολό από παντεσπάνι με γέμιση κρέμας είναι γνωστό κι αγαπημένο! Είναι ένα γλυκό με πολλά πρόσωπα και πολλές παραλλαγές γεύσης. Συνήθως το φτιάχνουμε, το γεμίζουμε με μαρμελάδα ή κρέμα και η το πασπαλίζουμε με άχνη ή το καλύπτουμε και απ' έξω με κρέμα με μια έξτρα εορταστική διάθεση υπερβολής όπως είναι ο κορμός των Χριστουγέννων. Το σημερινό ρολό δεν διαφέρει και πολύ από τα άλλα... έχει ένα αφράτο παντεσπάνι, βρεγμένο με σιρόπι καφέ και υποδέχεται στην αγκαλιά του μια νοστιμότατη κρέμα μόκας. Έχει όμως μια όμορφη, εμφανισιακή πινελιά που το κάνει ...τσαχπίνικο!