Jump to Navigation

Γλυκό με κρέμα καραμέλα !!!

up
46 users have voted.
Υπέροχο δροσερό γλυκό ψυγείου με κρέμα και καραμέλα!  Υλικά Κρέμας: 100 γρ βούτυρο,120 γρ αλεύρι,1 λίτρο γάλα,1 κ.γ.υγρη βανίλια!     Υλικά Καραμέλας:1 κ σ κορν φλαουρ,200 ml νερό,90 γρ ζάχαρη!    Εκτέλεση Κρέμας: Βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και το λιώνουμε! Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να καβουρδιστει! Προσθέτουμε το γάλα σε 5 δόσεις ανακατεύοντας το!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
86 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!

Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο συνταγή εγγύηση !!!ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.

Καρυδόπιτα με φρυγανιά φανταστική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
163 users have voted.
Εύκολη καρυδόπιτα με φρυγανιά!!!Μια εύκολη συνταγή με φρυγανιά που σίγουρα θα σας αρέσει!!!υλικά -  Ingredients-6 αυγά -6 eggs-1κουπα ζάχαρη - 1 cup of sugar-1κούπα φρυγανιά τριμμένη - 1 cup breadcrumbs-2κτσ.

Υγιεινό κέικ με βρώμη κ μήλα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
175 users have voted.
 Υγιεινό κέικ βρώμης  με μήλα χωρίς μίξερ πολύ νόστιμο του λεπτού  --Εγώ το έψησα στο Air fryer στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά .!!!

Αφράτο Κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
177 users have voted.
ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ! Αφράτο Κέικ Χωρίς Αλεύρι σε 5 Λεπτά - Θα το Λατρέψετε!!! Συνταγή για Αφράτο Κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ ❤️• 250 γρ. βρώμη• 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ• 1 πρέζα αλάτι• 3 αυγά, μεσαία• 150 γρ. καστανή ζάχαρη• 80 γρ. ηλιέλαιο• 2 βανιλίνες• 250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut