Υλικά:
Για 2-4 άτομα½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί2 ψαρονέφρια1/4 φλιτζανιού γάλα1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ1 κουταλάκι του γλυκού ανάμεικτα τριμμένο θυμάρι, ρίγανη και εστραγκόν3 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδααλάτιπιπέρι
Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε λεπτές φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: