Υλικά:
Για 4-6 άτομα6-8 καρδιές αγκινάρας καθαρισμένες1/4 φλιτζανιού γλυκά αρακά, κατεψυγμένο1 μικρό καρότο, ξεφλουδισμένο, κομμένο σε κύβους1 μικρή πατάτα, αποφλοιωμένες, κομμένες σε κύβους50 ml + 25 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού1 φλιτζάνι νερόαλάτιΓαρνίρουμεΦρέσκο μαϊντανό ή φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: