Jump to Navigation

Σοκολατένιο κέικ !!!

up
40 users have voted.
ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΑΦΡΑΤΟ,ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!    ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:4 αυγα,250 γρ ζαχαρη,140 σπορελαιο, 250 ml.νερο,80 γρ κακαο,1 φ.μπεικιν,1 βανιλια,350 γρ αλευρι Φαριναπ!ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!Ριχνουμε σε δοσεις το σπορελαιο!Κοσκινιζουμε τα υπολοιπα υλικα και τα ριχνουμε σιγα.σιγα στο μείγμα!Τελος ριχνουμε το νερο σιγα-σιγα και χτυπαμε 1 λεπτο!Σταματαμε το μιξερ και ανακατευουμε το μιγμα με μαριζ!Βαζουμε λαδοκολα στο τσερκι(26 ν)ριχνουμε το μείγμα και το ψηνουμε στους 180β προθ αντισ.μεσαια σχαρα για 60 λεπτα!Σβηνουμε τον φουρνο και το αφηνουμε μεσα αλλα 10 λεπτα!       Το βγα
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φανουρόπιτα εγγύηση της Γκόλφως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
161 users have voted.
Φανουρόπιτα εγγύηση !!!Υλικά200 γρ.σταφιδες μαύρες400 γραμ.νερο200 γρ.χυμο πορτοκαλιού170 ηλιέλαιο η καλαμποκελαιο250 ζάχαρη άχνη1 κουταλιά κανέλα1μικρό κουταλάκι κοφτό γαρύφαλο1 κουταλιά σόδα800 γραμ.αλευρι Φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.Ταψί 38 επί 25Για τη συνταγή πατήστε το σύνδεσμο: https://youtu.be/P_y93HmpDvY 

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
158 users have voted.
 Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει, δεν Ψιχουλιάζει κ γίνεται σε 5 Λεπτά!Μια Φανταστική Συνταγή Παραδοσιακή με απλά υλικά γίνεται σε 5 λεπτά και σας δείχνω βήμα βήμα ώστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σχέδιο με την εικόνα του Αγίου Φανουρίου!!Φανουρόπιτα Παραδοσιακή Πλωμαρίτικη410 γρ Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο450 γρ Φρέσκο Χυμό Πορτοκάλι450 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική1 βανίλια30 γρ Μπεικιν

Μόνο με 4 υλικά κ χωρίς μίξερ καταπληκτικό κέικ με γιαούρτι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!Σήμερα έφτιαξα .. Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
311 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut