ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα!Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα και κυκλοφορεί ευρέως στο διαδύκτιο σε δίαφορες παραλλαγές. Μπορείτε να την σερβίρετε όπως είναι ή να την γεμίσετε με κρέμα ζαχαροπλαστικής με άρωμα βανίλια.Δόση : για 6-8 άτομαΒαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολοΥλικά για το κέϊκ : 3 αυγά, 200 gr ζάχαρη κρυσταλλική (1 φλ.), 220 gr γιαούρτι αγελάδος παραδοσιακό (1 μικρό κουπάκι), 100 ml σπορέλαιο (1/2 φλ.