Η τεχνική αυτή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο της συστήνω ανεπιφύλακτα ...Πατάτες φούρνου !!!Δοκιμάστε τες θα σας ξετρελάνει όλους η γεύση τους !!!!Υλικά 1+1/2 πατάτες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 χούφτα φρέσκο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο ή 5 κουτ.σούπας ξερόαλάτι πιπέρι 100ml ή μισή κούπα τσαγιού ελαιόλαδο1 κουτ γλυκού σόδα μαγειρική μαιντανό ψιλοκομμένο λαδόκολλα.Κόβω τα σκόρδα οσο ψιλά μπορώ .Βάζω το λάδι στο τηγανάκι κ μόλις ζεσταθεί προσθέτω τα σκόρδα κ το δενδρολίβανο κ τα αφήνω για 10 λεπτά να σκουρήνουν.Σε μεγάλο μπολ στραγγίζω με σουρωτήρι το λάδι με τα σκόρδα κ το δενδρολίβανο και τα