Έτοιμη και η Μαρμελάδα Σύκο !!!Υλικά:1 κιλό σύκα σε κομμάτια χωρίς φλούδα 500 γραμμάρια ζάχαρη 1/3 του ποτηριού νερό 2 λεμόνια τον χυμό τους Εκτέλεση:-Βάζουμε τα σύκα την ζάχαρη και το νερό σε πλατιά κατσαρόλα -Μόλις αρχίσει να βράζει λιώνουμε με το μίξερ χεριού η ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα!-Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε για 50 λεπτά-Βάζουμε το λεμόνι 5 λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά.-Αφήνουμε την μαρμελάδα να κρυώσει λίγο και την βάζουμε σε βαζάκια τα οποία κλείνουμε και γυρνάμε ανάποδα για 24 ώρες!*Προσοχή ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει ! Εάν θέλουμε προσθέτο