Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη σαλάτα2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι για το πανάρισμα2 κουταλιές της σούπας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό300 γραμμάρια τυρί χαλούμι1 ματσάκι σπαράγγια περίπου 1 κιλό10 ντοματίνια κομμένα στη μέση1/2 κρεμμύδι κομμένα σε φέτεςΓια το πέστο βασιλικού με ελαιόλαδο4 ματσάκια βασιλικός 2-3 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες200 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό80 γραμμάρια κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνααλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι