Ελαφρύ γλυκάκι με φρυγανιές και άρωμα κανέλας!!!Υλικά για ένα τετράγωνο πυρέξ 24×24 εκ12 φρυγανιέςΓια το σιρόπι1.5 φλ ζάχαρη 1.5 φλ νερό1 ξύλο κανέλας1 φλούδα λεμονιούΤα βράζω 6-7 λεπτά από το σημείο βρασμού και το αφήνω να κρυώσει.Για την κρέμα500 ml γάλα4 κ.σ κορν φλάουερ3 αυγά 1 βανίλια1κ.γ κανέλα σκόνη1 κ.σ βούτυρο3/4 φλ ζάχαρηΓια την διακόσμηση300 ml φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασία ΚανέλαΑμύγδαλο λευκό τριμμένο!ΕκτέλεσηΧτυπάω την φυτική κρέμα να γίνει σαντιγί και την βάζω στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσω.