ΓΛΥΚΌ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΠΟΎΖΙ!!!Πιο σκληρό τραγανό και αρωματικό καρπούζι δεν θα έχετε ξαναφάει ποτέ...!!!ΥΛΙΚΆ1300 καρπούζι φλούδες1300 ζάχαρη2 κούπες νερό2 ξυλάκια κανέλα1 σφηνάκι ανθόνεροΑμυγδαλα2 μεγάλα λεμονιά τον χυμό τουΕΚΤΈΛΕΣΗΚαθαρίζετε και κόβεται χοντρές σε κομμάτια φλούδες από καρπούζι με λίγο από το φαγητό του.Τις βάζετε σε ένα μπολ στύβετε τα δύο λεμόνια και βάζετε νερό να τα σκεπάζει και το αφήνετε στο ψυγείο για 12 ώρες δηλαδή για ένα βράδυ.. τΤην επόμενη κρατάτε 2 κούπες από το ζωμό τους πετάτε το υπόλοιπο και βάζετε την ζάχαρη και αφήνετε πάλι για 12 ώρες στο ψυγείο.