Jump to Navigation

Σταφιδόψωμα !!!

up
29 users have voted.
Σταφιδόψωμα αφράτα εύκολα εκπληκτικά !!! Υλικά2 φλιτζάνια σταφίδες3 φλ. Νερό1/2 φλιτζάνι Καλαμποκέλαιο4 φλ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις1κ γ. Σόδα2 φλ. Ζάχαρη1κ γ. Κανέλα1κ γ. Γαρίφαλο1 πρέζα αλάτιΕκτέλεσηΣε μια κατσαρόλα ρίξτε 2 φλ. Νερό και βραστε τις σταφίδες για 15 λεπτά. Απομακρύνετε από τη φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο νερό μαζί με το Καλαμποκέλαιο.Σε ένα μπωλ ανακατέψτε μαζί όλα τα στερεά υλικά και ρίξτε το μίγμα με τις σταφίδες.Αλευρωστε και βουτυρωστε ένα ταψί κ ρίχνετε το μίγμα.Ψήνετε στους 200 βαθμους για μια ώρα Η συνταγή από κ. Χριστίνα Σαριπανίδη   ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φανουρόπιτα εγγύηση της Γκόλφως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
165 users have voted.
Φανουρόπιτα εγγύηση !!!Υλικά200 γρ.σταφιδες μαύρες400 γραμ.νερο200 γρ.χυμο πορτοκαλιού170 ηλιέλαιο η καλαμποκελαιο250 ζάχαρη άχνη1 κουταλιά κανέλα1μικρό κουταλάκι κοφτό γαρύφαλο1 κουταλιά σόδα800 γραμ.αλευρι Φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.Ταψί 38 επί 25Για τη συνταγή πατήστε το σύνδεσμο: https://youtu.be/P_y93HmpDvY 

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
160 users have voted.
 Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει, δεν Ψιχουλιάζει κ γίνεται σε 5 Λεπτά!Μια Φανταστική Συνταγή Παραδοσιακή με απλά υλικά γίνεται σε 5 λεπτά και σας δείχνω βήμα βήμα ώστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σχέδιο με την εικόνα του Αγίου Φανουρίου!!Φανουρόπιτα Παραδοσιακή Πλωμαρίτικη410 γρ Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο450 γρ Φρέσκο Χυμό Πορτοκάλι450 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική1 βανίλια30 γρ Μπεικιν

Μόνο με 4 υλικά κ χωρίς μίξερ καταπληκτικό κέικ με γιαούρτι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
270 users have voted.
Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!Σήμερα έφτιαξα .. Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
314 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut