Γλυκό καρυδάκι !!!Πέτυχε !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό καρυδάκια τρυφερά1.200 ζάχαρη1 κ .σ ξινό8 γαρίφαλα1 ξύλο κανέλας1 βανίλλια1 κ σ μέλιΧυμό λεμονιούΚαθαρίζουμε τα καρύδια απ' τη φλούδα με διπλά γάντια και ζυγίζουμε!Βάζουμε σε λεκάνη με νερό να ξεπικρίσουν 48 ώρεςΑλλάζουμε τα νερά κάθε τρεις ώρες η και λιγότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας!(Εγώ τα είχα δίπλα στο νεροχύτη και άλλαζα συνεχώς !Μετά το 48ωρο που δοκίμασα ήταν εντελώς ξεπικρισμένα!)Κατόπιν ζεματάμε 2 νερά τα καρύδια αφήνοντας να πάρουν βράση 2 με 3 λεπτά!Ξεπλένουμε κάτω απ' τη βρύση με κρύο νερό.Σε λεκάνη με νερό δυαλύουμε 1 κ σ ξινό και ρίχνο