Πολύχρωμες πιπεριές και χωριάτικο σπιτικό λουκάνικο μας κάνουν ένα φανταστικό σπετσοφάι !!!!Επιβάλλεται να βάλουμε περισσότερες κίτρινες κ πορτοκαλί γιατί δίνουν απίστευτη γλύκα στο φαγητό μας.Σε φαρδύ τηγάνι με καπάκι ρίχνουμε ελάχιστο λάδι και σοτάρουμε για λίγο το λουκάνικο κ από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε κρεμμύδι, πράσο και τις πιπεριές κομμένες χοντρές λωρίδες. Σοτάρουμε καλά να γυαλίσουν τα λαχανικά κ σβήνουμε με λευκό ξηρό κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια, αλάτι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.