Από αμερικάνικο περιοδικό η συνταγή μας σήμερα. Μαλακά, γεμιστά, σοκολατένια μπισκότα, μόνο που εμείς τα κάναμε σε σχήμα καρδιάς και τα γεμίσαμε με χρωματιστή βουτυρόκρεμα……έτσι για να γιορτάσουμε!χρειαζόμαστε1 2/3 φλιτζάνι αλεύρι2/3 φλιτζάνι κακάο 1 κουταλιά στιγμιαίο καφέ σε σκόνη½ κουταλάκι σόδα μαγειρικής¼ κουταλάκι αλάτι1 ½ φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου1 φλιτζάνι ζάχαρη2 αυγά½ φλιτζάνι γάλα250 γρ λευκή σοκολάτα λιωμένη 1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη1 κουταλάκι άρωμα βανίλιαςΣε 2-3 αντικολλητικά χαρτιά με τη βοήθεια κουπ πατ καρδιάς διαστάσεων 6-7 εκ.