Πώς γίνεται το γλυκό πορτοκάλι; Όχι το μοντέρνο με ολόκληρη τη φέτα πορτοκαλιού, φέτα και σάρκα μαζί αλλά το παλιό, κλασικό και διαχρονικό γλυκό του κουταλιού. Γνωρίζετε;;; Σίγουρα ναι!! Το γλυκό του κουταλιού αυτό γίνεται με τις φλούδες από τα πορτοκάλια, τα λεμόνια, τα περγαμόντα ακόμη και τα νεράντζια. Αλλά και μαρμελάδα γίνεται με τον τρόπο αυτό!!Αυτή ήταν η σκέψη μου πριν μερικές εβδομάδες... μια και η κατανάλωση πορτοκαλιών, ακέρωτων, στο σπίτι μας καλά κρατεί! Ο φρεσκοστυμένος χυμός πορτοκαλιού πίνεται απ' όλους σχεδόν και μετά... πάρα πολλές φορές πετάμε τις φλούδες!!