ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΤΑ Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως και να το κάνουμε, η προετοιμασία τους θέλει τον χρόνο της. Ετσι αποφάσισα να φτιάξω τον "τεμπέλικο" αποδομημένο λαχανοντολμά στο ταψί, δηλαδή λάχανο επάνω, λάχανο κάτω και ενδιάμεσα την γέμιση, που βέβαια δεν υπολείπεται σε νοστιμιά. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να φτιάξω αυτήν την συνταγή. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ γευστικό και οι δοκιμαστές μου έμειναν πολύ ικανοποιημένοι!