Jump to Navigation

Δίχρωμο ραβανί σιροπιαστό σαν παντεσπάνι με λίγα υλικά !!!

up
16 users have voted.
 ΔΊΧΡΩΜΟ ΡΑΒΑΝΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΣΑΝ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣΥλικά για ταψι 23Χ23 cmψησιμο στους 170 βαθμους για 25-30 λεπτα6 αυγά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος200 γρ.αχνη ζάχαρη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ60 γρ.ηλιελαιο120 γρ.αλευρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ60 γρ.σιμιγδαλι ψιλό4 κουταλάκια κοφτά μπεικεν3 κουταλάκια κοφτά κακάο1 βανιλετα1 κουταλιά κονιάκ1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιούΣΙΡΟΠΙ500 ml νερό500 γρ.ζαχαρη1 μικρή φλούδα πορτοκαλιού1 βανιλετα2 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυροΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗλευκή σοκολάταινδική καρύδασαντιγί, κερασάκι, φλούδα πορτοκαλιού η ότι άλλο σάς αρέσειΔΕΙΤΕ ΤΗΝ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φανουρόπιτα εγγύηση της Γκόλφως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
167 users have voted.
Φανουρόπιτα εγγύηση !!!Υλικά200 γρ.σταφιδες μαύρες400 γραμ.νερο200 γρ.χυμο πορτοκαλιού170 ηλιέλαιο η καλαμποκελαιο250 ζάχαρη άχνη1 κουταλιά κανέλα1μικρό κουταλάκι κοφτό γαρύφαλο1 κουταλιά σόδα800 γραμ.αλευρι Φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.Ταψί 38 επί 25Για τη συνταγή πατήστε το σύνδεσμο: https://youtu.be/P_y93HmpDvY 

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
161 users have voted.
 Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει, δεν Ψιχουλιάζει κ γίνεται σε 5 Λεπτά!Μια Φανταστική Συνταγή Παραδοσιακή με απλά υλικά γίνεται σε 5 λεπτά και σας δείχνω βήμα βήμα ώστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σχέδιο με την εικόνα του Αγίου Φανουρίου!!Φανουρόπιτα Παραδοσιακή Πλωμαρίτικη410 γρ Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο450 γρ Φρέσκο Χυμό Πορτοκάλι450 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική1 βανίλια30 γρ Μπεικιν

Μόνο με 4 υλικά κ χωρίς μίξερ καταπληκτικό κέικ με γιαούρτι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
276 users have voted.
Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!Σήμερα έφτιαξα .. Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
316 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut