Την σοκολάτα νομίζω όλοι την αγαπάμε.Έτσι σκέφτηκα, γιατί να μην την προσθέσω και σε μια μηλόπιτα??Το δοκίμασα, και το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ νόστιμη και εντυπωσιακή σοκολατένια μηλόπιτα, που άρεσε σε όλους μας.Το ενδιαφέρον είναι, ότι αν παραλείψουμε το αυγό που χρησιμοποιώ για επάλειψη, μπορούμε να έχουμε ένα υπέροχο νηστίσιμο γλυκάκι.Πάμε να φτιάξουμε την σοκολατένια μας μηλόπιτα!Υλικά για ταρτιέρα διαμέτρου 24 εκ.:Για τη ζύμη220-230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις40 γρ. κακάο σκόνη άγλυκο150 γρ.