Jump to Navigation

Το καλύτερο δίχρωμο κέικ χωρίς μίξερ

up
35 users have voted.
Το καλύτερο δίχρωμο κέικ χωρίς μίξερ Γεγονός είναι πως τα πιο "κρουστά" κέικ τα αγαπώ λίγο περισσότερο από τα σπογγώδη. Με τον όρο "κρουστά" εννοώ όλα τα κέικ και τις ζύμες που έχουν ψίχα με συνοχή λίγο πιο σφιχτή και όχι τόσο αφρώδη με αυτήν που σχηματίζει ένα κέικ με μαρέγκα και τη χρήση μίξερ. Το σημερινό μας κέικ είναι ένα από αυτά που λατρεύω! Δεν χρειαζόμαστε μίξερ και τα υλικά μας τα χτυπάμε απλά με ένα σύρμα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβανί ή Ραβανί Φανταστικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
 Ρεβανί ή ΡαβανίΟπως κι αν το ονομάσουμε η γεύση μετράει .

Κέικ σαν σύννεφο καταπληκτικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
114 users have voted.
Γλυκό σαν σύννεφο, φυλάξτε τη συνταγή, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το καταπληκτικό κέικ!!!Απλό και νόστιμο γλυκό σε 10 λεπτά.

Σοκολατόπιτα Όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η  πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!

Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
238 users have voted.
Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο συνταγή εγγύηση !!!ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut